اعترافات مردی که گلوی همسرش را برید| فرزندان درخواست قصاص پدر را دارند قتل مسلحانه همسر خیانتکار و معشوقش در ویلا آیا تنهایی و اضطراب باعث سکته مغزی می‌شود؟ آتش سوزی در تالاب هورالعظیم مهار شد (۲۷ تیر ۱۴۰۳) چگونه یک کوله‌پشتی، کودکان ژاپنی را متحد کرده است؟ عشق به زن متاهل منجر به قتل شد| دستگیری قاتل فراری در مرز کمبود جهانی قلم‌های انسولین‌| هفت میلیون ایرانی مبتلا به دیابت هستند انفجار سوپرمارکت در خیابان هدایت مشهد ۲ مجروح بر جای گذاشت (۲۷ تیر ۱۴۰۳) جزییات آتش‌سوزی منطقه خائیز | جرقه‌ای که از مزرعه کشاورزی شروع شد تاثیر منفی گرما بر روی جنین| سکته گرمایی را جدی بگیرید کشف بیش‌از ۱۰ هزار قرص غیرمجاز در غرب مشهد (۲۷ تیر ۱۴۰۳) کلید اولیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۳ منتشر شد تیم المپیاد زیست شناسی ایران در جهان خوش درخشید + اعضای تیم زمان اعلام نتایج نهایی آزمون استخدامی دبیری آموزش و پرورش اعلام شد اهدای خون بیش از ۲ هزار نفر در روز‌های تاسوعا و عاشورا در خراسان‌رضوی شناسایی و احضار عاملان هتک حرمت روز عاشورا در کرج (۲۷ تیر) نماینده مجلس: ۸۰ درصد دشت های خراسان‌رضوی خشک شده است قرارگرفتن ۵۲۱ فرزند بی‌سرپرست در آغوش خانواده‌های جدید | اجرای کامل طرح «شیرخوارگاه‌های بدون‌ فرزند» در خراسان‌رضوی + فیلم کمبود کدام ویتامین‌ها عوامل سیاهی دور چشم هستند؟ اعلام ۹۶۴ مورد کودک‌آزاری به اورژانس اجتماعی خراسان‌رضوی از ابتدای سال ۱۴۰۳ + فیلم
سرخط خبرها

هشدار؛ داروهای لاغری مرگ آور هستند

  • کد خبر: ۳۸۶۰۷
  • ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۳
هشدار؛ داروهای لاغری مرگ آور هستند
داروهای لاغری باید برای افرادی تجویز ‌شود که نمایه توده بدنی مصرف کننده بالاتر از ۳۰ را دارا باشند، یعنی افراد باید در مرحله چاقی درجه ۲ قرار داشته باشند و به بیماری خاص هم مبتلا نباشند، در غیر این صورت مصرف داروهای لاغری مرگ‌آور است.
به گزارش شهرآرانیوز، عضو هیات مدیره انجمن تغذیه ایران روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار حوزه سلامت ایرنا افزود: تبلیغات گسترده و فریبنده سایت‌های تبلیغاتی و شبکه‌های ماهواره‌ای در حالی به مصرف چشمگیر انواع دارو‌های لاغری در کشور دامن زده که متخصصان با صراحت بر بی اثر بودن و عوارض خطرناک این دارو‌ها تاکید دارند و در سال‌های اخیر شاهد افزایش تعداد مصرف کنندگان هستیم.

ضیاء مظهری اظهار داشت: در حالیکه بدون رژیم غذایی مناسب و ورزش، کم کمتر وزن اثرگذار نیست و اغلب دارو‌های لاغری که از سوی مردم خودسرانه مصرف می‌شوند، کاهش آب بدن در کوتاه مدت را به دنبال دارند و از این رو مصرف کنندگان تصور می‌کنند که دارو‌ها اثر مطلوب به دنبال داشته بدون اینکه بدانند چگونه سلامتی خود را به بازی گرفته اند.

این متخصص تغذیه ادامه داد: اغلب افراد چاق یا کسانی که نگران اضافه وزن هستند، بدون توجه به رعایت رژیم غذایی و ورزش مداوم به مصرف انواع مواد خوراکی و نوشیدنی‌ها می‌پردازند. بعد هم به جست وجوی راه‌های میانبر و کوتاه مدت برای کاهش وزن می‌پردازند. حال آن که علم پزشکی به روشنی ثابت کرده که اضافه وزن خزنده و آرام می‌آید و در صورت بی توجهی و سهل انگاری گزنده خارج می‌شود.

مظهری تاکید کرد: مردم دارو‌های لاغری را از آرایشگاه ها، باشگاه‌های ورزشی، عطاری‌ها و سوپرمارکت‌ها به خصوص سفارشات تلفنی و اینترنتی عرضه شده خریداری نکنند، زیرا دارو‌ها فقط بنابر ضرورتی و با تشخیص متخصص از داروخانه‌ها باید تهیه و مصرف شود.

به گفته وی، در حال حاضر تعداد اندکی از قرص‌های لاغری موجود در بازار از سوی سازمان‌های معتبر تایید شده اند که مصرف آن‌ها نیز برای مدت کوتاهی مجاز است، بیشتر دارو‌های مزبور نیز قرص‌های ضداشت‌ها هستند که باید از سوی پزشکان و به مقدار لازم تجویز شوند.
 
ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->